Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och vet du, har inte tänkt på dig

 

Snart en vecka har gått
och vet du, har inte tänkt på dig
Det slog mig idag,
att mina tankar ej påmint mig
Snart en vecka har ändat
och mitt sinne är inte skändat
Du valde att gå
och lämna mig i sinnens obalans
Men den här karusellen
har styrts mot en annan dans
Jag vet att du i ånger de facto längtar
Jag vet att du mig sinnligt trängtar
Men där kan du sitta och se på stjärnor
Du glider genom Sverige
och bestiger små tärnor


Fast du är i relation, du ändock väljer
Du kan inte hålla dig till en,
på en rastplats Badoo-sex sväljer
Jag är inte som "dom", jag är speciell
Men ändå valde du bort mig,
jag som är underbart vacker och snäll
Ditt val, jag går vidare
jag är ingen "andrahandsglidare"
Visst hade vi mängder
av underbara nätter
Minner dig i sinnet,
fast utan att tårar skvätter
I love you på vårt vis
Men livet går vidare
och jag finner mig mitt paradis

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-29 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale