Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh, du sinnlige underbara unge man

 

Han var ung och han var sexigt grann
Minns första gången då vi rörde vid varann
Det var som om magi låg i luften
Kemi som exploderade under trädet
av förälskelsefrukten
Vi tog ett bett, och nafsade mer båda två
Åtrån den växte och det blev bara så
I den stundens hetta jag levande blev
Ögonblicket då mitt bäcken mötte ditt skrev


Åh, du sinnlige underbara unge man
Du vet minsann hur man en kvinna tillfredställa kan
Du har kunskapen av passion
Gör kvinnan levande i abra kadabra-explosion
Ditt liderliga tungomål som ger mig liv
Smeker upp mellan låren mot mitt underliv
Jag älskar bli berörd av dig när du smeker med händer
Jag älskar den låga som din gestaltning i mig tänder


Fast nu är vi ej mera, jag får minnas den glans
Du lämnade mig och vår passionerade romans
Förstår dock inte hur du kunde komma till beslut
Hur kunde du välja att med underbara mig göra slut
Dagen kommer då du krypande kommer att fråga
Dagen kommer då du ånyo vill mötas och våga


Om jag är fri och singel den dag
Även om vi just nu har släppt tag
Aldrig kan jag sluta älska det du gav
Du och jag har seglat ute på väldigt djupa hav
Du är min lustkaka som alltid smakar gott
Säg mig, saknar du inte att se in i mina ögons förföriska blått

 Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/

 

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-29 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale