Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lika bra

yin och yang
samma hårfärg men nånting fattas

förbannar din existens
allt du gör
stannar för
savannah mamma


lallar runt
svabbar upp mitt blod
jag ligger på golvet nu
hamnade där av mig själv igen
och jag ser fortfarande skuggan av där du stod




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-29 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans