Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bikinimode (humör) (ur dagboken)

 

Tur att sommaren dröjer, för jag är inte på bikini-mode (humör). Är inte solariebrun och 2014:s (och nu även 2015) kaloriintag sitter som klister på höfterna. En egen "moodswing" som lever ett eget liv, dock ett bra liv. Fettet runt höften och midjan ler. Iaf, tänk på INTEGRITETEN nu i sommar tjejer! För inte "visar man upp" sin bikiniklädda kropp, så som man är skapt, i offentligheten för en massa okända människors stirrande och dömande blickar? Eller. VAD exakt är skillnaden på en bikinibild i etern och att "visa upp" sig på badstranden inför en hop (okända) människor? Är personen mer (eller mindre?) bekräftelsekåt i etern än på stranden? Och är man verkligen bekräftelsekåt om man har en bild på det? Tänk om folk ger en negativ stämpel på dig? ^^ Who cares - and why?




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-30 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale