Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tur eller?


Fågelbajs

Sa till min fru idag
att jag ville ner 
till centrum
för att köpa en lott
eftersom datumet
31/5
tidigare inbringat
mig tur.

När jag sedan kom ner
till centrum
och strövade runt
bland torghandlarna
känner jag hur
en fågel sket mig
på axeln...

Jag vann naturligtvis
inget på lotterna
och min käre far
har dessutom åkt
ambulans till sjukhuset
idag

märkligt sammanträffande

ändå

och på fredag
flyger jag upp 
till Stockholm
för att se min
dotter spela
en nationell turnering
i basket
som om hon spelar
riktigt bra
kan ge en plats
i landslaget.

Flyger sedan
på måndag
direkt från Arlanda
till Köpenhamn
där min son möter upp
för vidare färd till Marbella
för ett möte med de kanadensiska
ägarna till det bolag
jag representerar i Sverige
och dessutom träffas
andra representanter
från Europa

och Ryssland.

Jag vet inte varför fågelbajset
damp ner på min axel
just idag

men någonting
är i görningen

kanske var fågelbajset
ett tecken


för sådan är jag

vi lever inte
för inte

och fågelbajs på axeln

leker man inte med.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-31 15:54



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vilken dag... du verkar ha lite otur idag..

2016-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP