Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moliendo Café

Lyssnade i radions P1 på ett program där man intervjuade några arbetare på ett bruk någonstans i mellersta Sverige. Man nämnde bland annat att en tidigare anställd som nu var pensionär, varje fredag hade för vana att sjunga La Cucaracha, i glädjen över att helgvilan stundade.

Själv brukar jag vissla på låten Moliendo Café när jag känner mig glad. Den har en så medryckande melodi.




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-01 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP