Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dörr står på glänt


det kommer inte att hända

din röst i telefonen

inga brev

inga epostmeddelanden

inga sms

det bara är så

och jag vet

det är så här det är

men hoppet inom

kan ingen släcka

så länge jag ber

kan mirakel ske






Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-01 14:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Hjärtskärande.
2016-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande om längtan och saknad!
2016-06-01

  bumerang
Tålamodsprövning som beskrivs här så igenkännande.
De två sista raderna
Skriver jag under på.
2016-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP