Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svårt ibland att vara hemma på två olika kontinenter


Längtans sång

Väster om vinden

och norr om ekvatorn,

sitter en flicka i solen.

Vinden leker i hennes hår

och bär tankarna till målet.

I norden trivs hon bäst,

men längtar från södern

sina vänner hit.

Många år försvunnit har,

men alla vännerna finns kvar.

 




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-01 20:17



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt vackert!
2016-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP