Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som att vara havande en gång till


jag finns här

väntar in dig

när du är redo

det finns inget att förlåta

inget mer att begråta

bara tanken att 

få möta din blick

besvara ditt leende

omfamna och omfamnas

i försoning

bär mitt hopp

lyser opp

när saknaden river










Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-03 14:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Det inget finns som icke vinns av kärleken som lider"...
2016-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP