Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot en ny morgondag!

Solnedgången
färgar hospicets väggar
livmodersröda




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-05-07 14:43



Bookmark and Share


    dikternas_miia
Det var häftigt....

Så .... likgiltigt men så härligt

Annorlunda beskrivet och så likt...

Det verkar som om du har varit med om något... Elr nåt...

Skit bra iaf!
2006-05-13

    ej medlem längre
Livmodersröda? Starkt! Och jag gillar detta lilla ”s” – det gör ordet renare och, framförallt, uttalbart. Dramatik, dramatik. Jag märker att du vill att någonting skall hända i dina scener.
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP