Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fantasilek


Vindspelets sång

Följer musiken i vindspelet.

Hör en önskan om liv

och ser en känsla av kamp.

Tankarna spatserar på molnen

och förnimmer en gråt.

Lyckan härmar vinden

med sockerfärgade ord som i regnbågen.

Fiskar blommar i havets djup

och lyfter på hatten för en hårsmån av lust

och känner ett Hopp.

Luktar tillbaka mig till verkligheten.




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2016-06-04 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP