Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla har en hemlighet



vi ägnar ett liv
åt att söka den

hoppas
vi aldrig hittar

det svåraste
som får oss att leva




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-05 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP