Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygg i mitt varma hjärta

 

Bara släpp din oro

jag lyfter dig lätt

lämnar dig inte

först du är trygg

i mitt varma hjärta.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-05 16:53



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
låter tryggt o varmt..
2016-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP