Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Alzheimersdimma

Du glider allt längre bort,
min kära,
i alzheimers tröstlösa dimma.
Men än kan jag stundom se,
dina ögon,
så kärleksfullt glimma.

Då tänds ett hopp.
Då vaknar det minnen,
kring allt fina,
som en gång var.
Då fylls mitt sinne
i tacksam glädje,
ännu,
min älskade,
finns kärlek kvar.




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-06 09:18



Bookmark and Share


    snöö
Så berörande skrivet om det förändrade liv som denna hemska sjukdom ger även för den som står bredvid.
2016-07-24

    ej medlem längre
Så kärleksfullt och ömsint skrivet
2016-06-12

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket berörande...känsligt och fint skrivet...
2016-06-12

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text!
2016-06-06

  Öknens Ros VIP
Det är tragiskt att drabbas av denna sjukdom, även för de anhöriga. Men det finns små stunder av lycka när minnena kommer åter. Känner med dig.
2016-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl