Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur filmen "What our fathers did: a nazi legacy"


Att förneka sin fars ondska



Otto von Wächter var delansvarig för mordet
på mellan 75 000 och 100 000 polska judar.

Hans son Horst vill inte erkänna faderns inblandning.

Hans kamrat i filmen tar å andra sidan helt avstånd
från sin fars handlingar vid samma tidpunkt för han
orkar inte försvara en massmördare.

Hur gör man med hemska föräldrar ?

Försvarar dem till hundra procent eller anklagar ?

Finns det alternativ till att försvara sin förälder
och det ev upprepningstvånget eller bittert
fortsätta att anklaga ?




Prosa av Gunnar Hilén VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-06 18:33



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ja
2016-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP