Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en fin poetvän Alysse.... Musik: Alan Walker - Faded (Sara Farell Cover)


Själar och hjärtan emellan..

vår tid är nu...

så älska mig hel

min själ är vaken

kom jag älskar henne varm

det finns plats för du

så kom och älska min själ....




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-07 21:15



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Åh, dina ord är som balsam för själen
och i hjärtat hos dig finner hon ro
Tack fina Ninananonia
2016-06-09

  Lars Hedlin
Underbar!
2016-06-08

  ULJO
Vackert
2016-06-07

    Birgersdotter VIP
Fin
2016-06-07

  M:tin
Så fint!!!!!!
2016-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP