Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är underbar




jag klär av mig naken
och går ut på stan
jag har lockat ner
alla mina vilda örnar från himlen
som trivs i att bita i och sitta i mitt kött

när jag går samlas markens alla kryp
alla fyrfota vänner från kyrkogården
även de fyra famnar djupt
följer mig vart jag går

fiskarna i havet känner doften av människa
hoppar upp och in i min mun
fåglarna i skyn...de som inte bara är örnar....
slår sig ner på mitt huvud, axlar, rygg

jag river allt i min väg
lampstolpar, betong, pendeltågsstationer
riksdagshus, slott...dricker upp Strömmen

jag vet inte vad det är med mig
så här brukar jag inte vara
jag vet precis vad det är
det är nåt med dig
och att bara få vara




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-07 11:50



Bookmark and Share


  Börje Larsson
Häftig känsla.....
2016-06-11

    ej medlem längre
Salvador Dali i början, sen blir det lite kärlekspoesi på slutet
2016-06-08

  Staffan Nilsson
Underbarat gestaltad underbar eufori.
2016-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP