Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskade


Går hand i hand
Genom staden
Som gnuggar bort sömnen
Från sina ögonlock
Knuffas av människor
Som skyndar till sina jobb
Ser på varandra
Som om de träffades igår
Oanständigt förälskade
Gamla människor




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 353 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-06-09 02:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Just så skulle jag vilja uttrycka mig - om jag kunde!

Du skriver med känsla. TACK.
2016-12-03

  Alysse VIP
Varmt och fyllt av ömhet
så kärleksfullt skrivet
2016-07-06

    ej medlem längre
Oanständigt var väl att ta i men visst tittar vi en extra gång när "gamlingar" beter sig som förälskade ungdomar ...
2016-07-02

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Känner varm ömhet när vi går hand i
hand lyckliga genom livet.
Trots att vi är 82 och 74 är.
Vacker dikt.
Trevlig sommar! TBG.
2016-06-19

  Tor-Björn Gustavsson VIP

2016-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska