Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara mörker


Ett vilset löv är livet

På tidens snabba ström

Försvinner vägar och
spår förvandlas i sten

Vi tystar saknaden




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 1038 gånger och applåderad av 47 personer
Publicerad 2018-04-16 20:29



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
har vandrat i några av dina medaljonger, orden du målar med är varsamhet
är skönhet

tack
2018-05-29

    ej medlem längre
Med känslighet inför livets skörhet fångar du så vackert känslan inför rymden av tid och av universum. Din dikt är ett guldkorn av evighet!
2018-05-01

  Johan Strömstedt
Texter där man kan känna en människa bakom raderna är oerhört svårt att
kreera. Personligen tror jag att det kräver något självupplevt för att få fram en sådan text. Fint!
2018-04-28

  Anya VIP
Slutraden lyfter hela texten. Jaa "Vi tystar saknaden".
2018-04-25

    Peter Söderqvist
Ett lätt sorgset skimmer över denna text.
Dina ord "Vi tystar saknaden" manar till eftertanke.
2018-04-23

  Karina"Kia"
Svårmod i texten så man känner ängslan om ensamhet och tom!

Denna dikt berör!

Mycket bra fångat i ord!
2018-04-22

  ResenärGenomLivet VIP
En stark och vemodig känsla i dina ord...
2018-04-21

  Viksten
Mycket bra
Berörande
Originella formuleringar
Rytmisk
2018-04-20

  Monika A Mirsch VIP
Suggestiv mjuk och tankevärd är din dikt - den fortsätter att ljuda i mitt inre, länge.
2018-04-19

  Maj-Lis VIP
Fina ord...lite vemodig "Vi tysnar saknaden"...griper tag
2018-04-18

    Sefarge VIP
Som en melankolisk
Svalkande nordanvind
I öknens ljusa hetta!
:}
2018-04-18

  DavidM VIP
Stark text, vemodsstänk genom raderna. Avrundningen är väldigt bra.
2018-04-18

  Stisse
Melankoliskt och vackert. Sista raden är så bra .
2018-04-18

  ULJO
Berörande poesi
2018-04-17

  i af apa
" spår förvandlas i sten"
ja sannerligen. denna dikt stannar
länge länge i min läsning.
2018-04-17

  Blomma-Stjärna VIP
berörande
och vemodig
2018-04-16

  Quasimodo
Ett sorgset löv i vinden här!
2018-04-16

    ej medlem längre
Underbar text!
2018-04-16

  alicja lappalainen VIP
En personlig filosofisk reflektion om livet och tidens gång.
2018-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Den sista raden är ett fantastiskt avslut på en bra text!
2018-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska