Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han

Han väcker
slumrande nattfjärilar
i hennes kök

Se hur de dansar
till hans toner

Se hur de snurrar
kring den osynliga flickan

Han kanske räddar
ännu en sommar




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 769 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2018-05-11 02:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En rik bekantskap. Vackert och så ömsint skaldat.
2019-03-18

  Nils-Robert
En dikt om hopp om det fina.
2018-05-23

  Karina"Kia"
Drömlikt och förhoppningar!
2018-05-20

  Anya VIP
Fint om sommaren som inte bara är ljus. En suggestiv text som jag läser flera gånger. Bra!
2018-05-14

  Solstrale VIP
Ja det får vi hoppas. Fint skrivet!
2018-05-14

  Ardo Wejka
Kanske, kanske inte!
2018-05-14

  ULJO
Lite mystik
2018-05-12

    ej medlem längre
fint med den osynliga flickan.
2018-05-12

  MALVAA VIP
Dröm förblir bara dröm
Dans för ännu en sommar till
2018-05-11

  Blomma-Stjärna VIP
jag läser längtanssköna
sköra rader
- poesi
flera gånger
om!

2018-05-11

    Peter Söderqvist
Poetiska uttryck med dessa nattfjärilar.
Fjärilen har så stark betydelse.
2018-05-11

    ej medlem längre
Sköra och vackra ord av äkta poesi.
2018-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Vacker och berörande poesi om längtan!
2018-05-11

  Quasimodo
Här vandrar vi in i en hemlig sinnesvärld fylld av förhoppningar!
2018-05-11

    Runsaasti täytettä
Du skriver utsökt poesi som växer över tid och i läsning.
På få rader för du in livets skiftande palett som täcker långt mer än bara sina komplementfärger.
2018-05-11

    carinamnm
Hemlighetspärla :)
2018-05-11

  Nils-Robert
En dikt som gömmer en hemlig önskan.
2018-05-11

  alicja lappalainen VIP
En surrealistisk bild, gåtfull
nostalgisk, vacker fylld med längtan och förhoppningar.

2018-05-11

  Stay Golden
Så vacker <3
2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska