Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Kärleken är ett barn. Kan du leka får du sällskap. Slår du blir du ensam" Bo Setterlind


Utan titel

Det tar en sekund

Att krossa ett hjärta 

Flera år att laga det

Är du lycklig nu? 




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 620 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2018-10-02 14:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Visst gör det det och visst undrar man det?
Så himla bra skrivet....
2022-10-29

  Marita Ohlquist VIP
Stark text om en relation som inte var som den borde vara!
2019-10-14

    ej medlem längre
Så sant. Och den sekunden önskar jag vore ogjord. Jag vill ju inte vara ensam.
2019-03-23

  SatansSon VIP
bra sagt av dig och setterlind!
2018-10-11

  Baystream
Ja, precis så.

Väl diktat
2018-10-09

  Anya VIP
Sista raden så stark. Jaa skapar det lycka att såra?
2018-10-04

  Nils-Robert
Ett poem som gör ont.
2018-10-04

  Bodingen VIP
Dessa rader skulle man behövt vid nåt specifikt tillfälle, nu sitter dom klockrent om det skulle hända igen, men det gör det ju inte, tror man iaf he
2018-10-03

  Quasimodo
Det var pang på och rakt ut!
2018-10-02

  Karina"Kia"
Hårt och starkt!
Känslan är berörande och frågan...Oj!
2018-10-02

  Blomma-Stjärna VIP
kort, srarkt o berörande
2018-10-02

  DavidM VIP
Starka rader som berör.
2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska