Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå finns det ngn här?

känner mig så vilse

så bortkommen

att det är ett under

att hjärtat ändå

fortsätter pumpa

runt blod i denna

lilla kropp som

börjat sloka

stundtals starkt

eller i en dimma

av sömn som inte

gjort sitt jobb

i att vederkvicka

i ett nyvaket

hundraprocentigt

liv som flyter på

Ack hur,  hur

gick detta till

hade jag köat

för denna starkt

skrämmande

nedåtgående

energi eller

var det mitt

hundraelfte liv

i denna villervalla

som kallas jordliv

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-09 13:23



Bookmark and Share


  Kim VIP
Tack så innerligt alla för Era inkännande, uppmuntrande hejarop! Det ger lite mark under fötterna liksom...
2016-06-10

    ej medlem längre
Din text är väldigt lyrisk! och jag tror många känner igen sig i bristen på ett liv där man är hundraprocentigt vaken. men Dimman känns skrämmande. verkligen fint skrivet!
2016-06-09

  utavbarahelvete
Mycket fint! Speciellt sluttappen!
2016-06-09

  Peter Olausson VIP
Ibland kan stegen kännas tunga, kan kraften sina. Men det är ibland! Du har mycket av energi i dig, sett utifrån dina texter. Du kommer igen, livet visar sig i sin prakt på nytt!
2016-06-09

  Ida-Marianne
Joodå! Vi är här och vi läser allt du skriver och beundrar dig för ditt sätt att beskriva din situation.
2016-06-09

  Ljusletaren
Vilken perfekt text till din diagnos!!!!
Du är en kämpe så kämpa på/ kram
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP