Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rivmärken på väggen

Tanken på att det aldrig blir vi två igen
sliter mig isär
Jag har rivmärken på väggen
för att ja vill så gärna ha dig här




Fri vers av pathetic duck
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-09 18:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Enkel, kort och såå stark... gillar
2017-05-26
  > Nästa text
< Föregående

pathetic duck
pathetic duck