Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikternas sång

 

Med förrädiskt bidande, undergrävande Ord,
rensar du subtilt och urholkar obemärkt
människornas intellekt och tro till oro.

Insikter kommer du dock inte nära.
De är solida som klipporna.

Snärjande högljutt talar du många på fall.
Fallande till fanatiskt, rabblande förföriska Ord.

Insikterna lyssnar dock inte till dem.
De genomskådar falskheten och ser den under lupp.

Förrädiskt bidande, förföriskt talande.
Blott insikterna ser sanningen i tysthet. Som en
stilla bris och jag svalkar mig i den.

Väl skyddad genom min tro.




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-09 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP