Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falskt

Du tror att jag är på ett visst sätt
men det är jag som bestämmer vem jag är 
(jag vet inte vem jag är)
det är alla åsikter
tankar inuti
falskt lugn utanpå
falska ansiktsuttryck
att se igenom allt
utan att hitta något av värde
som alltid
att inte orka bry mig mer




Fri vers av Ananas
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-09 21:23



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det är absolut du som bestämmer vem du är, och du får naturligtvis vara hur du vill, på hur många vis du vill - det är ju du!
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas