Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Försommarnatt

Förtrollas av det magiska ljuset
bäcken spelar sin melodi

bastuvärmen inom kroppen
bubblet fyller glaset

sädesärlan vippar
koltrasten drar masken ur jorden

tystnaden hörs

prydnadsgräsets gröna spetsar viker sig
mot dig

världen är bortom
en stund

 

© Eva Langrath 2016




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-06-10 21:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina dikter är som utsökta konstverk, fulla av liv och närhet till naturen. Fastnade för raderna
"bastuvärmen inom kroppen
bubblet fyller glaset"

2016-06-16

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla i dina ord...ljuvligt foto...
2016-06-12

  Anya VIP
Snygg vändning i slutet...jaa ibland är världen bortom...en stund...
Fin sommarbild bjuder du på. tack!
2016-06-11

  Stanley Rydell
Världen är bortom
en stund - tack för hur du gav den stunden!
2016-06-11

  ULJO
Vacker försommarnatt
2016-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP