Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg det du

Säg till en tjej att du tycker att hon är söt - gubbjävel, snuskhummer...
Säg till en neger att han är lite svart i synen idag - hets mot folkgrupp...
Säg till en rökare att sluta röka - host!
Säg till någon att denne har tappat byxorna - jojomenssan.
Säg vad du tycker - nej men var ärlig nu...
Säg någonting nytt - så kan det väl inte vara?
Säg någonting nytt - får man göra så?
Säg någonting oväntat - bli inte generad!
Säg någonting sant - och stå för det!
Säg något - våga!
Säg till - förändra!
Säg, säg, säg...




Fri vers av Sargoth
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-05-07 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sargoth