Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

Tårar

På torra läppar

Svider

Tårar

På tomma kuddar

Minns

Tårar

På varma kinder

kyler

Tårar

På kalla hjärtan

Bränner




Fri vers av Sargoth
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-07 22:12



Bookmark and Share


  Lejonhona
Klockrent.
2010-12-29

    susi
mm tårar kan sivda ibland :(
2007-01-08

  Carin
Precis är det enda jag kan säga...
2006-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Sargoth