Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny tanke föds

Till grund
Ruta ett
Avsikt
Planering
Allmakt;

Glädje över en ny början
En viss oro över dess framtid
Trötthet över att behöva handha;

Äta
Sova
Äta
Sova;

Och så, sade han sitt första ord:

Det var ett skrik.

Skrik, bebis, skrik.

Du är min framtid.




Fri vers av Sargoth
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-05-07 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sargoth