Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommargrödor...tankar utanför lådan




bara tanken
på att du tänkt
plantera en väl inoljad morot
i baken på mig

ja absolut
gör mig till ditt trädgårdsland
odla vad du vill
det mesta trivs i naturgödsel

( hörde om en man som kom in på "tarmakuten"
med en ljusstake uppkörd med foten först...
kirurgen fick skära upp en bra bit och fick
ut grannlåten efter fem timmar....tindrande
narcissism i vår mörka tid )

dessa tider kräver ett annorlunda tänk
vi må värna om vår närmiljö
ekologisk, giftfri odling, konsumentnära

du är min anti-robot
oprogrammerad
en oslipad diamant

det här är ingen dikt
så vitt jag fattat det
men med dig
fattar jag ingenting
tack och lov




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-12 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP