Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad gör elektroniken med kärleken ?




jag befann mig i ett skönt berusat tillstånd
hos en, som det visade sig,
gemensam vän och landsmaninna med dig
platsen var Uppsala anno 1981

jag gjorde konster för alla i rummet
jag gick ner i spagat
jag grimascherade
stod på huvet och visslade

du ringde på dörren
steg in och sa hej
sneglade muntert åt tokfan
som föll

jag satte mig att titta på dig
blicken fastnade för evigt
jag stal den första kyssen
vi kastade oss ut därifrån

resten är historia
som bara blir längre och längre
vi kan inte släppa taget
för elektroniken har aldrig

vi ynglade av oss
med en pojk och en tös
de bringar oss lycka och smärta
vi tar det med ro som det är

mitt hjärta har växt ihop med ditt
du älskar mig med tvekan
vi vet vi ska dö tillsammans
men kivar ibland om turordning

det här blev vår kärlek
allt formades på gott och ont
nu bor jag långt bort ifrån dig
men du vet att du alltid har mig

vi tar ut vår längtan i natura
mobil och nät är helvete för kärleken
vi ses när vi ses när vi ses
inga gråtna tårar för obesvarade sms

kärleken i världen faller ihop
vi skyller snart inte på varandra
utan på teknik och olika elektronik
ingen vet var felet ligger....vi bara dör




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-12 11:35



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Gillar den.
Särskilt de sex sista raderna. :)
Det finns liksom en poäng i det
du säger.
2016-06-16

  i af apa
låter sunt!
döden mä...
2016-06-12

  gunnnar nylund VIP
Ja, kanske att den moderna tekniken
har trasat sönder och tagit över vårt
sociala nätverk... förvandlat det till
ettor och nollor i etern.
Tänkvärd text!
2016-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP