Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej alla

Jag kopplade bort mig från poeter ett tag, men alla gör vi ju misstag.
Åter




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-07 22:19



Bookmark and Share


  aol
härligt vi är som en familj här kraaaam
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP