Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän är ingen vän om den sänker dig


jag frågar mig

är det värt det

den här vänskapen

att bli mästrad med

tillplattad, tillintetgjord

att alltid få känna

som en spark i magen

att aldrig få känna

en vänligt sinnad frände

mittemot en främling

med sådana här vänner

kan jag dra ut i krig

vi är beväpnade 

med hat och kulor

bitterhet och avundsjuka

jag frågar mig igen

är det värt det

den här vänskapen

jag drar mig sakta tillbaka

igelkottskinnet växer

kom inte nära mig igen

jag orkar inte mer











Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-13 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP