Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten handlar INTE om mig.


Förbjuden frukt

 

 

 

 

du kom in i mitt liv

när jag var som skörast

dina ord skänkte mig tröst

balsam på mina onda sår

sedan dess tänker jag bara på dig

undrar vad du gör

om du känner detsamma som jag

att känslor kan bli så starka

för någon man aldrig sett

inte kunde jag tro

något sådant skulle drabba mig

det gör ont i mitt hjärta

ja, det låter banalt

men så är det

tänk om vi skulle mötas nångång

jag skulle inte känna igen dig

vet ju inte hur du ser ut

kan ju bara fantisera om det

ju längre tiden går

desto starkare känner jag

kanske du bara narras med mig

men med kärlek ska man inte skoja

jag är inte fri

men mina tankar kan ingen styra

utom jag själv

jag tänker på dig

i mina ensamma stunder

det skänker mig tröst

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-13 14:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En anonym kontakt på nätet, måntro!
2016-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP