Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

än blommar lupiner

 

du vill öppna fönstret

låta gardinen smekas i vinden

 

du ville så gärna

somna in

med  din kärlek

 

men här är du

bland oss

och livet

livet går vidare

 

än

och jag gläds med dig

 

 

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-13 20:56



Bookmark and Share


  Martin Lind
Livet går vidare fast vi ibland tycker att det kan vara motigt.
Personer vars livslåga håller på att slockna kan förvåna med att vara starkare än de verkade vara.
Fin dikt.
2016-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP