Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knack knack

 

 

släpp in mig

i ett  hörn

på den broderade duken

 

så lyssnar jag

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2016-06-13 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP