Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lugnet

 

 

Lyssnar på mitt fladdrande hjärta

 

känner  den milda vinden på min hud

 

i sommarkvällen

 ser björkarna vaja 

 

längtar ingenstans

 

känner mitt fladdrande hjärta




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-13 22:34



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
flimmer...
2021-04-13

  Thomas Widemark
Låter underbart, fint skrivet!
2016-06-23

  Martin Lind
Tycker om närheten i din dikt : "Känner sommarvinden på min hud i sommarkvällen ser björkarna .. " Lite motsägelsefullt vill du ingenstans men känner ditt fladdrande hjärta ....
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP