Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du kommer (2016)


Blott en bris som blåser in
men du tar mitt liv i pant
kan bara vädja om barmhärtighet
mitt hjärta ligger blödande öppet

kan aldrig springa ifrån dig
mer så att du så välkommen
med din gåva om än prövande
så har jag alltid väntat på dig..




Fri vers av Järnkatten
Läst 252 gånger
Publicerad 2016-06-14 02:22



Bookmark and Share


  agneta pichler
Vackra ord
Om så Sorgliga
Var försiktig <3
2016-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten