Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek


Passion

Vi har sett varandra en lång tid

Gnistrande blickar
Men jag har inte vågat gå fram

Helt plötsligt är vi på en ö med dans
Jag kan knappt andas och nästan skakar när jag ser henne
Törs till sist gå fram och bjuda upp henne

Tar hennes hand och mitt hjärta bultar

Det känns nästan som vi svävar fram till dansgolvet

hon nuddar min kropp
jag fylls av eufori
har aldrig känt någon beröra mig som henne

Jag viskar i hennes öra
hon kysser min kind
jag känner hennes mjuka hår som doftar så gott

hettan stiger till och jag smeker hennes kropp varsamt
vi dansar tätt intill varandra varmt
går inte och komma närmare, jag har henne under mina vingar

jag känner hennes värme och hon känner min

När dansen är slut står vi där och hånglar
Mina händer far över hennes kropp

jag viskar : jag vill ha henne

vi tar taxi därifrån hem till henne
vi kan inte hålla oss ifrån varandra

hon öppnar sin dörr fort
kläderna åker av

Och vi kastar oss i säng och älskar hela natten

Vaknar till och allt var en dröm...




Fri vers av Lars Bertilsson
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-14 09:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här slår det gnistor! Passion är det verkligen. (Synd att det "bara" var en dröm men ibland kan drömmar vara vägledande.)
2016-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Bertilsson
Lars Bertilsson