Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
than happyness -


Joy is in fact our birthright and even more fundamental

Känna konsten att känna
Känna känslornas förmåga
Lära sig se med hjärtat
Men ändå inte bli förblindad utav det
Dess magi är oändligt
Känn dess glädje som är mer fundemental den lycka
Ha tro, känn glädje och lycka
Lys med dina ögon och hela din kropp till din omgivning
Sprid din glädje så kommer magin göra sitt i ditt liv
Men ta dig inte i för mycket rus så du inte kan styra dig själv
Börja i det lilla med de omkring dig
Det är din värld, din trygghet
Den starka tryggheten ska man ha inom sig
Känna glädje och hopp, livets gnista
Bort från mörka stunder, vårt inre big bang
Livet kan förändras i en handvändning
Ge allt med tiden, men känn dig redo för den
Dag för dag kan vara en bearbetning
Bara du förstår den i ditt djupaste inre
Känn dig värdefull och älskad
Glöm aldrig dig själv eller de i din närhet
Ha ditt mål med en styrka att nå det
Kunna förändra i det som du kan ha fastnat vid
Slita sig loss från gamla vanor om du inte trivs vid dem
När du väl förstår dig själv så kan förändringarna ske
Det är magiskt vilket livet kan vara för oss alla





Fri vers av Lars Bertilsson
Läst 78 gånger
Publicerad 2022-12-19 14:37



Bookmark and Share


  Koloristen
Utan Gud blir det inte bra.
2022-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Bertilsson
Lars Bertilsson