Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna värld som den alltid varit


människans sanna natur

Tänka sig att en ny värld står framför oss alla
En värld full av frihet
Utan fattig dom och krig
Där vi precis alla hjälps åt för en bättre värld
En värld av framtid vilket vi alla har svårt att känna nu
Den världen är bara för oss få
Och bara få kan inte förändra den
Men väldigt många står vid dess misär
Vi får hoppas denna värld vänder sig
Att människans sanna natur segrar
Att de med drömmar förändrar oss alla
Om de som förnekar den får något annat och tänka på
Få dem att inse vad krig och fattigdom leder till, sitt förödelse




Bunden vers av Lars Bertilsson
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-19 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Bertilsson
Lars Bertilsson