Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från öde till märkt 01-01 2023


bygden

En öde bygd

Övergiven i sitt tomrum

Bortlämnad och glömd

Där finns de som borde bli ihågkomna

Men de finns

Kommer alltid att finnas

De känner ro med sig själv och sin tillvaro

Ivarje steg de tar växer de sig i sitt tomrum

Hjärtat är starkt, sinnet växer

Du blir bemärkt utav dem och de kommer ihåg dig

Men vi alla har en framtid när hjärtat är starkt

Sinnet växer på oss alla och vi möts på vägen

Till sist blir det inte en bortlämnad öde bygd

En trakt ihågkommen av alla




Fri vers av Lars Bertilsson
Läst 138 gånger
Publicerad 2023-01-01 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Bertilsson
Lars Bertilsson