Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att känna sig


skapa din aura av trygghet

skapa dig en aura utav trygghet

det är det bästa pillret du kan ha

men det finns där inom dig att finna

det finns många metoder att finna den

men jag tänker inte säga min

för du ska lyssna tilll dig själv och din egen kreativitet

finn dig själv och gå ut stark

hur motigt det än må vara




Fri vers av Lars Bertilsson
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-30 11:02



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Klokt och bra tycker jag.
2022-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Bertilsson
Lars Bertilsson