Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att leva, känna lycka


känslan och tacksamheten för en dag

tack känslan jag fick idag

utav en klarblå himmel med sin livgivande sol

åter föds jag för en ny dag

som ger mig en livfull känsla

energi och lycka att få leva




Fri vers av Lars Bertilsson
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-30 10:50



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härligt att känna så för en dag!
Vi vuxna behöver vara lite mer som barn. Leva i nuet och njuta av det lilla som blir det stora.
2022-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Bertilsson
Lars Bertilsson