Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är här, nära

du ser mig inte

men jag är strax bakom dig
följer varje ditt steg

när du vänder dig om

sneglar bakåt som om
du ville säga något

men ingen är där

det är bara jag
som följer dina steg

du känner min närvaro

men jag håller mig
strax bakom dig

ibland går jag alldeles intill

inatt låg jag vid din sida
kanske du förnam mig

för du vände dig

och kom närmre
jag håller mig ändå

en bit bort

för jag vill inte skrämma dig
men jag saknar dig 

så det gör ont

och jag känner håligheterna i dig
hur livet sakta sipprar ut

förtvivlan och saknaden 

virvlande i dina innersta rum
de som är förbommade

och låsta

alla nycklar kastade
det var när du tog rakbladet

förde vassa eggen mot din hud

jag var tvungen att träda in
jag blåste luft i dina lungor

dina ögon var slutna

och sedan öppnade du dem
tårarna rann och din blick i min

hur du tittade tillbaka på mig

och du viskade med mina läppar
att du saknar mig så














Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-14 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP