Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet


Hon vet allt om ensamhet

Vet allt om tystnad

Fest och skratt

Har klingat ut

Det är för sent för gäster

Och de som ringer ibland

Vill bara sälja något

Sälja något

Hon inte behöver




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 323 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2016-06-14 19:57



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej!
Så Sant Så!
Vad Finns Alla
Med Empati*Sympati*
Med Ett Hjärta*Guld*
Tack*Kram irene.
2016-12-20

  överlevaren VIP
Orden andas vemod...berör!
2016-12-06

  Blått Norrsken VIP
Så tråkigt texten gestaltar ensamheten som inte kan vara rolig alls. Vi är gjorda för att ha varandra omkring oss.
2016-10-18

  M M Mannheim VIP
Med sanningen överstämmande. En text som passar in när man nått en viss ålder.
2016-07-13

  Quasimodo
Ett tillstånd i ingenmansland känns det som, men dåd och kommer det som behövs.
2016-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska