Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekot


Ekot blev trasigt

Tystnaden talar invecklad

Skarp överlägsen ton...




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 468 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2016-06-14 23:21



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Haha!
Denna va TonVis!
2016-07-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker tankar och känslor!
2016-07-12

  IdaStina
Underbar
2016-07-07

  IdaStina
Underbar??
2016-07-07

  aol
Ekot tystnade skuggan följer oss till slutet bra skaldat här,
2016-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska