Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget försvinner

Jag vill bara skrika
men inget försvinner
jag får hålla allt inne
låtsas som ingenting
låtsas som att allt försvinner




Fri vers av Ananas
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-15 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas