Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I midsommarnattens stundande blund. Då tänker jag på dig en extra underbar stund...


Sju blommor (repris)

 

"Hits you right in the feels" - LOVE

Du är mina sju blommor
Du är min sommaräng 
Du är som vyn över en soluppgång i horisonten


Med fjäderlätta steg dansar jag fram i tankarna 
Fjärilarna leker bus, och det spritter i hela kroppen


Du är havet
Du är som skvalpande vågor mot strand
En ljum bris i vinden
Inre ro


Du får mina ögon att glittra
Jag ler 
Lycka


Du är min blomsteräng
En grönskande trädgård
En färgpalett
Solen


Du är en labyrint som jag aldrig vill gå ur


Du är en karusellfärd 
Kittlar i magen
Njuter


Du är magi
Förtrollande 


Du är toner av ljuv musik
Min melodi


Du

 

Ps: Jag älskar dig -

särskilt extra mycket under midsommarnatten med mitt huvud på min kudde...

Drömmer, längtar, saknar, minns, tänker, suktar, åtrår...

Är i sinnlig blomning...

...i min ensamhet

 

Bilden: Privat

 

"Ett sätt att sia om framtiden som fortfarande lever kvar är att plocka sju sorters blommor för att lägga under huvudkudden på midsommarnatten. I drömmen får man då se vem man ska leva sitt liv med.

Enligt traditionen skulle man plocka blommorna under tystnad och klättra över sju gärdsgårdar." 

https://www.blomsterlandet.se/Tips-och-artiklar/Tips-och-artiklar/Tradgard/Sommarplantor/Sommarplantor/Sju-sorters-blommor-till-Midsommar1/

 Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-15 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale