Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var med dig själv

var med dig själv
dina känslor
våga
vara med dig själv




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-16 08:53



Bookmark and Share


  anits VIP
Klokt skaldat, tyvärr inte alltid så lätt!
2016-06-24

  Ninananonia VIP
Inte alltid lätt men klokt...
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77